Pinautomaat kopen
Pinautomaat

Pinautomaat kopen voor boekenwinkels

Heb je een eigen winkel en zoek je een pinautomaat voor boekenwinkels? Bij Easy Payment Services kun je snel een pinautomaat kopen. Easy Payment Services levert de pinautomaat namelijk zeer snel. Met een pinautomaat van Easy Payment Services worden alle betaalkaarten geaccepteerd. Zij kunnen bovendien de transactieverwerking uitvoeren. Dat is dus een all-in pinoplossing voor boekenwinkels, waarbij je één partner hebt voor al je betalingsverkeer.

Online pinbetalingen

Pinautomaat kopen of huren?

Als boekenwinkel ben je een kleine ondernemer. Veel kleine ondernemers vragen eerst: Wil ik een pinautomaat kopen of huren? Dat is een terechte vraag.

Een pinautomaat kopen is een redelijke investering. Onderaan de streep is een pinautomaat kopen goedkoper dan een pinautomaat huren voor dezelfde periode. Als je deze investering niet kunt doen of niet wilt doen, is een pinautomaat huren een prima oplossing.

Zowel bij het huren als kopen van een pinautomaat kun je kiezen voor een pakket waarin een bedrijf de pinautomaat gebruiksklaar levert, transacties verwerkt en alles omtrent het betalingsverkeer aanbiedt. Dit is verreweg het gemakkelijkst. Als ondernemer dien je je bezig te houden met je kerntaken. Dan kun je bijzaken uitbesteden aan partners.

Let op: Onderzoek zorgvuldig de voorwaarden van de transactieverwerking. Selecteer de aanbieders op tarieven en op snelheid van uitbetalingen. Sommige aanbieders vragen hoge tarieven en/of betalen zeer laat uit. Als ondernemer en boekenwinkel wil je juist lage tarieven en (zeer) snelle uitbetalingen. Dan beschik je snel over de gepinde bedragen.  

Easy Payment Services biedt dit gehele pakket. Je kunt bij hen voordelig een pinautomaat kopen. Maar zij leveren ook een snelle transactieverwerking. Bovendien accepteren de pinautomaten van Easy Payment Services alle relevante betaalkaarten. Als ondernemer hoef je je dus geen zorgen te maken. De transacties worden goed geregeld, beheerd en uitbetaald door Easy Payment Services. Kijk voor meer informatie en tarieven gerust op de website van Easy Payment Services.

Pinautomaat kopen

Snel een pinautomaat kopen

Je kunt in een situatie terechtkomen dat je snel een pinautomaat wilt kopen. Snel een pinautomaat kopen betekent dat deze binnen één werkdag kan worden geleverd.

Zit jij in zo’n situatie?

  • Is je pinautomaat kapot gegaan?
  • Heb je voor een beurs, actieperiode of evenement een extra pinautomaat nodig?
  • Heb je door drukte niet genoeg pinautomaten in je boekenwinkel?
  • Heb je tijdelijk een mobiel pinautomaat nodig?

Bij Easy Payment Services kun je snel een pinautomaat kopen. Je bestelt deze gemakkelijk en snel via de website van Easy Payment Services. Vervolgens sturen zij de pinautomaat per post op en ontvang je deze binnen één werkdag!

Je bestelt hier je pinautomaat bij Easy Payment Services >>>

Logo easy payment services

Pinautomaat kopen + transactieverwerking

Wil je de transacties ook door Easy Payment Services laten verwerken? Dit kan ook. Hiervoor dien je een contract af te sluiten.

De transactieverwerking laten verzorgen door Easy Payment Services heeft verschillende aantrekkelijke voordelen:

  • Alles bij één aanbieder – Dat scheelt administratieve handelingen.
  • Lage tarieven – Easy Payment Services kan lagere tarieven bieden voor het kopen en huren van een pinautomaat.
  • Snelle uitbetalingen – Easy Payment Services betaalt binnen één werkdag de pinbetalingen uit naar de bankrekening van de ondernemer.
  • Snelle levering pinautomaat – Je zal je pinautomaat snel ontvangen, waardoor je deze dus ook snel in gebruik kunt nemen.
  • Easy Payment Services accepteert vrijwel alle betaalkaarten. Dat betekent geen gedoe in de winkels bij betalingen.

Bekijk hier de tarieven van een pinautomaat kopen bij Easy Payment Services en hun transactiekosten >>>

Of lees meer tips van ons over online boeken kopen.

Reacties uitgeschakeld voor Pinautomaat kopen voor boekenwinkels